Grupa od 6 učenika Strojarske i prometne škole Varaždin zanimanja instalater kućnih instalacija Fran Golubar i Jurica Martinčević, automehatroničar Jana Golubić i Jakov Gložinić, autolimar Saša Sodar  i zanimanja CNC operater Nikola Fotak,, u pratnji profesorice Vlaste Juričinec proveli su dva tjedna na praktičnoj nastavi u Portugalu u sklopu Erasmus+ projekta Sips Mobility 7.

Zajedno s njima u istom terminu bila je još jedna grupa od 8 učenika , 4 učenika zanimanja tehničar cestovnog prometa i 4 učenika zanimanja tehničar za logistiku i špediciju u pratnji profesorice Mirele Pocrnić.

Učenici zanimanja instalater kućnih instalacija praktičnu nastavu su obavljali u poduzeću Assiscávado -Assistência De Climatização E Canalização, Lda. To poduzeće je prisutno na građevinskom tržištu više od 30 godina, specijalizirano je za hidrauliku, vodovod, grijanje, klimatizaciju te obnovljive izvore energije. Tijekom provedbe praktične nastave učenici su radili na gradilištu gdje su obavljali poslove vezane za postavljanje kanalizacijske i vodovodne infrastrukture.

Cijeli tekst PDF

Comments are disabled.