AUTOŠKOLA „STROJARSKA I PROMETNA ŠKOLA“
Hallerova aleja 3/A
42 000  VARAŽDIN

Autoškola za osposobljavanje B, C i CE kategorije vozila
Autoškola Strojarske i prometne škole osnovana je 1996.g. te se odlikuje dugogodišnjom tradicijom osposobljavanja vozača.

Otvorena je za sve polaznike, kako za učenike Strojarske i prometne škole tako i za učenike drugih škola, studente i građane.

Djelatnici autoškole kontinuirano se usavršavaju putem stručnih seminara, edukacija i radionica te prate i primjenjuju nove trendove osposobljavanja polaznika  suvremenim prezentacijama PPSP, vježbi i polaganja ispita PPSP na računalima. U osposobljavanju koristi se odličan novi Online sustav za autoškole, a Autoškola surađuje i sa Školom za cestovni promet u Zagrebu koja je škola partner u nekoliko EU projekata. Koriste se svi edukacijski sadržaji koje preporučuje HAK i stalno se modernizira vozni park autoškole.

Autoškola Strojarske i prometne škole prepoznata je po prijateljskom i individualnom pristupu svakom kandidatu za osposobljavanje za vozača motornog vozila te se plan i program osposobljavanja prilagođava polaznicima kako bi se što bolje pripremili za polaganje ispita i za samostalno upravljanje vozilom. Stručnost, strpljivost, točnost, odgovornost i povjerenje kvalitete su svakog djelatnika autoškole.

Autoškola se nalazi u samom centru grada Varaždina i posjeduje veliko parkiralište.

Pozitivna iskustva polaznika potvrđuju dobar rad.

Zato dođite, informirajte se i upišite našu autoškolu!

Bit će Vam to nezaboravna početnička vozačka avantura koja se pamti cijeli život!

DODATNE INFORMACIJE:

Autoškola Strojarska i prometna Varaždin (www.facebook.com/autoskolasips)

Comments are disabled.