U ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine u Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin održana je završna konferencija projekta „Sprječavanje prometnih nesreća sa pješacima “...

U ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine u Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin održana je završna konferencija projekta „Sprječavanje prometnih nesreća sa pješacima “.

Strojarska i prometna škola ovaj projekt provodi u suradnji sa Zakladom Sveti Mihael čiji je cilj povećati sigurnost učenika srednjih škola u prometu prilikom kretanja u školskoj okolini.

Na završnoj konferenciji projekta u našoj školi bili su predsjednica Upravnog odjela Zaklade Dubravka Biberdžić i upravitelj Zaklade Alen Kišić te Darko Dragičević iz Policijske uprave Varaždinske. Prošle godine Zaklada je raspisala natječaj u kojem je ukupni fond sredstava bio 30.000,00 kn, od čega je Strojarska i prometna škola dobila najveći dio tih sredstava i to 7.000,00 kn.

Projekt su provodili Monika Šipek mag.ing.traff. (voditeljica projekta), Marijana Balić Lovrec mag.ing.traff. i Siniša Horvat mag.ing.traff.

Comments are disabled.