Na 15. po redu Obrtničkom uličnom sajmu u Varaždinu, koji je organiziralo Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, brojni obrtnici ponudili su i pokazali svoje raznovrsne proizvode, usluge i vještine. Osim obrtnika na sajmu su svoje proizvode, ali i strukovne obrazovne programe predstavile četiri srednje škole čiji je osnivač Varaždinska županija: Srednja škola Arboretum Opeka, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola, Gospodarska škola te Strojarska i prometna škola.

Štandove škola obišli su predsjednik RH Zoran Milanović, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj te drugi uzvanici, ali i brojni građani koji su pokazali veliki interes za strojarska i prometna zanimanja.

Uspješnom predstavljanju škole osim nastavnika Marijane Balić Lovrec, Ivane Zagrajski, Dubravka Kerna i Roberta Vindiša, uvelike su pridonijeli i naši učenici Lucija Ratkaj, Emanuela Horvat i Petar Burek.

https://www.varazdinska-zupanija.hr/vijesti/cetiri-srednje-skole-uspjesno-se-predstavile-na-15-obrtnickom-ulicnom-sajmu.html

Comments are disabled.