Tradicionalnom terenskom nastavom naša škola obilježila je Dan škole te taj dan provela u tvrtkama srodnim pojedinim zanimanjima te kulturološkim aktivnostima nakon toga. Tako su naši učenici obilazili poduzeća iz svojeg područja interesa, a ostatak radnog dana s profesorima u pratnji posjetili su muzeje, zoološki vrt, akvarij i ispunili dan različitim aktivnostima.

Naša škola usko surađuje s tvrtkama u županiji i okolici te su učenici tako bili u sljedećim pogonima: Sobočan d.o.o., Ferro Preiss d.o.o., Metal Product d.o.o., Teximp d.o.o., GE Hrvatska,  Tehnix d.o.o., LTH Alucast, Gebrüder Weiss, Tahograf, posjetili su Sveučilište Sjever, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, ali i luku Koper, Auto Zubak, Cargo partner, Porsche Inter Auto, Đuro Đaković.  Svi su bili orijentirani na svoje zanimanje, a ostale aktivnosti popunile su im dan pa su tako bili u Muzeju čokolade, akvariju slatkovodnih riba Aquatica u Karlovcu, Kući Ivane Brlić Mažuranić, Muzej Međimurja, Muzej Podravka, te uz svoje stručne vidike proširili i opće spoznaje.

Dan škole prilika je za proširivanje znanja, za obogaćivanje učenika neizostavnim uvidom u konkretni radni proces te za zbližavanje učenika i nastavnika te je ovime uspješno provedena još jedna zajednička aktivnost.

Comments are disabled.