U utorak, 11. travnja 2017. u potkrovlju Strojarske i prometne škole održano je svečano otvorenje novih prostorija naše škole.

U utorak, 11. travnja 2017. u potkrovlju Strojarske i prometne škole održano je svečano otvorenje novih prostorija naše škole.

Samo uređenje stajalo je 1,2 milijuna kuna i trajalo je oko godinu i pol.

1104 strojarska 5

Škola je dobila 350 kvadrata za knjižnicu, multimedijsku učionicu za strane jezike u struci, učionicu za rad s grupom učenika, kabinet profesora stranih jezika i hrvatskog jezika, sanitarni čvor te čajnu kuhinju za učenike s posebnim potrebama i zaposlenike škole. Sva financijska sredstva osigurala je Varaždinska županija koja je osnivač naše škole, te Strojarska i prometna škola iz vlastitih prihoda ostvarenih na tržištu.

Dio radova oko uređenja učionica izveli su učenici naše škole u sklopu praktične nastave pod vodstvom nastavnika praktične nastave.

Također, škola je surađivala sa susjednom Strukovnom školom koja je pridonijela izradom drvenih dijelova za klupe i stolice.

strojarska i prometna otvaranje 58ecbdb650db1
Svečanom otvorenju prisustvovali su župan Predrag Štromar, dožupan Alen Kišić te pročelnik Ureda za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije gospodin Miroslav Huđek. Također, svim sudionicima svečanog otvorenja obratio se i župan Predrag Štromar koji je naglasio kako je Hallerova aleja poznata u cijeloj zemlji jer se tu nalaze najbolje škole u Hrvatskoj.

Comments are disabled.