Učenici Strojarske i prometne škole sudjelovali su na državnom natjecanju srednjih strukovnih škola WorldSkills Croatia 2024. u tri discipline: Kućne instalacije, Vožnja motornog vozila i Prometna tehnologija i logistika te osvojili tri zlatne medalje.

Natjecanje se održalo od 13. do 15. svibnja 2024. godine u Zagrebu u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i osposobljavanja i Ministarstva znanosti i obrazovanja, a našu školu su predstavljali:

Kućne instalacije – Dino Lukavski i Fran Golubar iz 3.e razreda, mentor Krunoslav Puček – ZLATNA MEDALJA

Vožnja motornog vozila – Nikola Mašić iz 3.h razreda, mentor Željko Ivanuša – ZLATNA MEDALJA

Prometna tehnologija i logistika – Ana Pajtak iz 4. d razreda, mentorica Marijana Balić Lovrec ZLATNA MEDALJA.

Na WorldSkills Croatia 2024. naša je škola bila domaćin u disciplini Prometna tehnologija i logistika, a zahvaljujući vrijednim volonterima Eriku Miku, Ivani Sambolec, Gabrijeli Posavec i Teu Strugaru iz 4. d razreda te članovima organizacijskog odbora, nastavnicima Vlatki Slunjski Piskač i Filipu Pižeti, škola se predstavila kao vrijedan i ugodan domaćin.

Čestitke učenicima i njihovim mentorima na izvanrednim rezultatima i veliko hvala svim nastavnicima i mentorima koji su bili podrška natjecateljima te učenicima volonterima koji su vrijedno radili na poslovima koje smo imali kao škola domaćin.

Comments are disabled.