Održan prijem za državne prvake

 

U atriju Županijske palače u ponedjeljak 01.07.2024. održan je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima te se u Varaždinsku županiju vratili sa 101 osvojenom medaljom.

Za učenike prvake te njihove mentore, roditelje i ravnatelje odgojno - obrazovnih ustanova organiziran je prijem od strane župana Anđelka Stričaka te pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslava Huđeka.

Podsjetimo, naša škola osvojila je zlatne medalje u čak tri kategorije:

 

Kućne instalacije – Dino Lukavski i Fran Golubar iz 3.e razreda, mentor Krunoslav Puček – ZLATNA MEDALJA

Vožnja motornog vozila – Nikola Mašić iz 3.h razreda, mentor Željko Ivanuša – ZLATNA MEDALJA

Prometna tehnologija i logistika – Ana Pajtak iz 4. d razreda, mentorica Marijana Balić Lovrec ZLATNA MEDALJA.

Inače, u prijem najboljih učenika okupljene je uveo Pjevački zbor starijeg uzrasta „Uršuline zvjezdice“ pod vodstvom Višeslava Jaklina, a koji je ove godine osvojio 1. mjesto i zlatnu plaketu na 67. glazbenim svečanostima hrvatske mladeži, dok je samo događanje svojim muziciranjem uveličao i državni prvak na udaraljkama – učenik Glazbene škole u Varaždinu Andro Gotal, stoji na službenim stranicama Varaždinske županije.

Sve fotografije sa svečanosti možete vidjeti klikom na sljedeću poveznicu u fotogaleriji Varaždinske županije.

https://www.varazdinska-zupanija.hr/vijesti/odrzan-prijem-za-ucenike-drzavne-prvake-i-njihove-mentore-te-ucenike-osvajace-medalja-na-medunarodnim-natjecanjima-101-ponos-varazdinske-zupanije.html#gallery9813503f42-1

 

 

Comments are disabled.