- UPIŠI SREDNJU ŠKOLU ! -

INFORMIRAJ SE 

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. dostupne su u četiri publikacije koje su prema tipu učenika podijeljene na:

  1.  Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - redovni učenici  (za učenike koji u tekućoj školskoj godini završavaju osnovno obrazovanje u redovitome sustavu obrazovanja u Republici Hrvatskoj)
  2.  Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - kandidati iz drugih obrazovnih sustava  (za kandidate koji osnovno obrazovanje završavaju ili su završili izvan Republike Hrvatske, kandidate koji završavaju ili su završili osnovno obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj i za kandidate koji su osnovno obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prije 2017. godine)
  3.  Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše  (za učenike koji žele upisati pripremne programe glazbene ili plesne škole ili srednju glazbenu ili plesnu školu te za učenike koji žele upisati razredne odjele za sportaše)
  4.  Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. - Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju (za učenike s teškoćama u razvoju koji se prijavljuju preko ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba)
  5.  Primjer bodovanja za školsku godinu 2017./2018. (Primjeri bodovanja uspjeha kandidata iz osnovnoga obrazovanja).

Obavijest je preuzeta sa stranice: upisi.hr

{gallery}k2_galerije/demo{/gallery}

Comments are disabled.