Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica skupine strukovnih predmeta iz područja strojarstva,nastavnik/ica matematike i nastavnik/ica engleskog jezika

 

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i na temelju članka 6. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Strojarskoj i prometnoj školi u Varaždinu  te članka 111. stavka 1. točke 21. Statuta Strojarske i prometne škole iz Varaždina, ravnatelj škole raspisuje natječaj za radna mjesta nastavnika skupine strukovnih predmeta iz područja strojarstva,nastavnik/ica matematike i nastavnik/ica engleskog jezika.

 

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i na temelju članka 6. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Strojarskoj i prometnoj školi u Varaždinu  te članka 111. stavka 1. točke 21. Statuta Strojarske i prometne škole iz Varaždina, ravnatelj škole raspisuje natječaj za radna mjesta nastavnik/ica skupine strukovnih predmeta iz područja strojarstva,nastavnik/ica matematike te nastavnik/ica engleskog jezika.

Cijeli tekst natječaja PDF 

Comments are disabled.