Naša škola i ove je godine 29. svibnja 2023. organizirala Maturalnu večer u hotelu Turist za sve naše učenice i učenike završnih razreda.

Bila je to svečana prigoda, da se naši maturanti zahvale svojim razrednicima i razrednicama, profesoricama i profesorima, na svemu onom dobrom i vrijednom po čemu će pamtiti svoje trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje.

Program Maturalne večeri uredila je i pripremila prof. Nevenka Mitrović.

Svečanost je prigodnim govorom otvorila ravnateljica škole prof. Snježana Klarić, poželjevši svima srdačnu dobrodošlicu te je uputila svoje čestitke svim maturantima na uspješnom završetku nastavne godine, ostvarenim rezultatima na natjecanjima te na sudjelovanju u svim onim aktivnostima koje doprinose ugledu naše škole.

U ime svih maturanata generacije 2022./2023. srdačnim i emotivnim pozdravnim govorom, svim nazočnim, obratio se Renato Zrinjski, učenik 4.a razreda.

„…nismo tužni, nego sretni i ponosni na sve vas – dragi razrednici i profesori, na našu Strojarsku i prometnu školu, na naše uspjehe i ostvarene ciljeve. Okupili smo se večeras u svečanim odijelima i svečanim haljinama, uzbuđeni i nestrpljivi, ali – prije svega – otvorenog srca i s osmijehom na licu.

Hvala svima koji su došli.

Svima vam od srca želim – nezaboravnu Maturalnu večer!…„

Voditeljica Monika Hanjš, učenica 4.d, zatim je pozvala maturante na PRVI PLES s njihovim razrednicima i razrednicama.

Najveće iznenađenje večeri bio je PLES SA ZVIJEZDAMA.

Naši „zvjezdani„ maturanti i maturantice birali su svoje plesne parove među svojim profesorima i profesoricama.

Bilo je vrlo zabavno i atraktivno jer su učenici mogli vidjeti svoje profesorice i profesore u sasvim drukčijem, ležernijem i zabavnijem izdanju.

Šarma i smijeha nije nedostajalo.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je devet plesnih parova čije je plesno umijeće pratio i ocjenjivao četveročlani žiri.

U polufinale je ušlo samo pet plesnih parova, a najuzbudljiviji dio večeri bilo je proglašenje samo dva plesna para koja su, prema brojčanim ocjenama žirija - ušla u finale.

Konačni pobjednik bio je onaj plesni par koji je svojim atraktivnim plesnim umijećem i šarmom osvojio srca publike i osvojio najveći broj pristiglih glasova.

Vrhunac uzbuđenja svakako je bilo proglašenje pobjednika. Bili su to prof. Vladimir Ljubić i maturantica Brigita Kraljić iz 4.d razreda.

Cvijeće i prigodne nagrade plesnim parovima – finalistima uručio je prošlogodišnji pobjednik prof. Mihovil Juranko.

Uz puno plesa, omiljenih hitova i veselog raspoloženja – naši maturanti zablistali su u punom sjaju.

Neka im ova svečana i zabavna Maturalna večer ostane zauvijek draga i nezaboravna uspomena.

Svim maturantima i maturanticama želimo puno uspjeha u obavezama koje su još pred njima te da samouvjereno i s puno pozitivnog duha ostvare sve svoje snove.

Strojarska i prometna škola ponosna je na vas!

S r e t n o !

 

 

 

Comments are disabled.